keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Brussels shopping list / cosmetics

Brysselin matka lähestyy vauhdilla ja samalla ostoslista kasvaa. Suurimmat kosmetiikkaostokseni teen lentokentällä, mutta apteekeissa on todella paljon hienoja kosmetiikkatuotteita, jotka on pakko poimia mukaan.

Lieracin löysin viime syksynä. Merkin suomalaiset nettisivut ovat aivan järkyttävät, mutta tuotteet ovat laadukkaita. Punainen meikinpuhdistusmaito on kuivan ihoni lempituote, keltainen naamio taas kiinteyttää ja kosteuttaa. Appelsiini-iholle sääriin levitetään sitten harmaasta pullosta pinkkiä geeliä ja kuvitellaan, että iho siliää ;)



Photo & Video Sharing by SmugMug


Must have-ostos on myös Nuxen Reve de Miel-huulivoi, jota saa myös Suomesta - ainakin Stockalta. Tosin hinta on halvempi Brysselissä, joten kun siellä kerran muutenkin olen, niin voin säästää muutaman euron... ;) Meinaan myös kokeilla paljon kehuttua Caudalien eliksiiriä, jonka pitäisi raikastaa ja kirkastaa ihoa.




Meikkipuolelta mukaan lähtee Vichyn Dermablendiä ja Chanelin meikkivoide. Diorin Diorskin Forever alkaa tuntua kovin paksulta, joten kokeiluun voisi lähteä nyt tuo Vitalumiere Aqua tai Lancomen Teint Miracle. Dermablend on mahtava peitevoide, joka toimii tiukassa tilanteessa myös meikkivoiteena. Myös Bobbi Brown on vihdoin avannut putiikkinsa, joten ehkä piipahdan myös siellä kurkkimassa. Brysselissähän ei Sephoraa vielä ole... darn it!


Lopuksi listalla on kaksi luottotuotetta, jotka vetelevät viimeisiään: Diorin Lip Maximizer ja pionikasvovesi. Näitä en vaihda! Samalla listalla olisi myös Cliniquen All about Eyes-voide, mutta hyvä (ja noin kympin lentokentällä, pari kymppiä maissa halvempi) korvaava tuote on löytynyt Avenelta. 

Visa on siis laitettava vinkumaan, mutta onneksi kesätöitä on sentään tiedossa. Uskon myös, että säästän pitkän pennin keskittämällä ostokseni kentälle ja paikallisiin apteekkeihin - vaikka tuotteita Suomesta saisinkin, niin hinnoissa on aika isojakin eroja! (esim. tuossa Cliniquen silmänympärysvoiteessa ero on yli 10 €... huh!)

Oletteko te samanlaisia kenttäshoppaajia vai ostatteko kenties netistä kosmetiikkaa? Entä käyttekö ulkomailla apteekeissa tai muissa kosmetiikkapuodeissa ostoksilla?

ps. tästä postauksesta puuttuvat kaikki aksentit - blame it on my laziness...!

2 kommenttia:

  1. Oj, med dig skulle jag gärna ga och shoppa, härliga produkter och bra tipps! Det där läppbalsamet ska jag ha när jag kommer nästa vecka till Hesa. Dermablend ser ju helt fantastisk ut, den far jag nog här i Alpbyn ocksa! Trevlig resa! Jag älskar ocksa Flughafenshopping!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jag använde tidigare Biotherms Nutrisource för läpparna men den produkten finns inte längre! :( Bästa läppfettet någonsin. Men Reve de miel är nog så gott som :) Dermablend har snabbt blivit en favorit: lätt att ha med i handväskan eller en liten necessär och täcker bra små fel i hyn.

      Ojoj, blev riktigt shoppingsugen nu...!

      Ich wünsche dir ein schönes Christi himmelfahrt :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for commenting! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...